Andaktsopplegg

Andaktsopplegg

Trenger du hjelp til opplegg, andakter, aktiviteter m.m. på søndagsskolen eller i andre grupper?

Her finner du forslag til opplegg som vi mener gir gode utgangspunkt og inspirasjon både om du skal ha en kort andakt eller om du trenger opplegg for hele samlinger.

Interaktiv bibelvandring gjennom en rød tråd

Maks hjelpmakshjelp_16x5_full

I alle heftene er det opplegg for ni samlinger. I åtte av samlingene blir barna kjent med en bibelsk person eller et bibelsk tema. Dette skjer gjennom fortellingen, aktivitetene, sangen og bønnen. Den niende samlingen i hvert av oppleggene er en bibelvandring. I Maks Hjelp 5 er bibelvandringen byttet ut med en musikal. Denne er også utgitt på CD i samarbeid med Superblink, og musikkvideoer med sangene finnes på DVD-en Vi kan ikke holde det hemmelig.
På grunn av det store utvalget av aktivitets- og visualiseringsforslag kan et tema strekkes over flere samlinger. Opplegget passer perfekt for barn i skolealder og det er enkelt å tilrettelegge for både yngre og eldre barn

Hefte ( nr. 1,2,3,4 og 6), pr. stk.: kr. 400. Hefte nr.5 inkl. noter og cd: kr. 500,-

Dette opplegget er utgitt av NML og kan bestilles her: abonnement@nlm.no

Eller du kan lese mer om det her: http://nlm.no/nlm-ung/barn/ressurser/maks-hjelp

 

SØNDAGSSKOLEN NORGEMailLogo
SPRELL LEVENDE er et mangfoldig pedagogisk materiell for søndagsskoler og kristne barnegrupper, som du kan abonnere på fra SØNDAGSSKOLEN NORGE.

SPRELL LEVENDE møter alle sansene til barna og tar barnets tro på alvor. Vi vil gi barna et møte med bibelfortellingene og evangeliet i en totalformidlende ramme – der også bønn og tilbedelse hører med. Sanseinntrykk, opplevelser og levende formidling skal hjelpe barna å huske og bruke bibelfortellingene i sitt eget liv. Les mer på SØNDAGSSKOLEN NORGEs nettsider.

SPRELL LEVENDE kommer i årsabonnement, og en kan velge mellom å få to pakker i året eller alt tilgjengelig digitalt. I SPRELL LEVENDE får en tilgang til en rekke ressurser og hjelpemidler som gjør det både enkelt, spennende og gøy å drive barnegruppe:
-    veiledningshefte med konkrete tips og ideer til samlinger
-    animasjonsfilmer, hørespill og dukketeater
-    nye sanger og musikkvideoer
-    opplegg for undring over bibelfortellingen.
-    Nye abonnenter får i tillegg en startpakke med veggteppe, hånddukker, skattekiste m.m.

Har du spørsmål angående abonnement og priser, ring SØNDAGSSKOLEN NORGE på telefon: 22 08 71 00 eller skriv e-post til post@sondagsskolen.no.
Har du spørsmål om innhold, kontakt programsjef Odd Ketil Sæbø, telefon 22 08 71 24,
e-post: odd.ketil.sabo@sondagsskolen.no

Helt Konge

helt konge- undervisningsmateriellet til PBU (Pinsevennenes Barn og Unge)

Og det er virkelig helt Konge! Det gir: -kunnskaper om Gud, -personlig relasjon til Jesus, -temabaserte samlinger, -bibelske sannheter, -smågrupper og livsnære relasjoner, og -kreativ undervisning. Det innholder 15 leksjoner under hovedtemaene Guds ord skaper, Guds egenskaper og Guds redningsaksjon. Du får DVD hvor alle dokketeatrene og dramastykkene er spilt inn. Det er cd med alle sangene og også sing back og tekster.

Prisen for opplegget er kr.1200,-pr semester.

Les mer om dette på http://www.pbu.no/butikk og her kan det også bestilles.

—————-

Som dere ser er det tre opplegg som jeg virkelig håper dere velger å se nærmere på. Det er en gave til oss barneledere når noen utvikler så mye bra som også vi kan få gleden av å bruke. Det er en utrolig hjelp i å få materiell som dette, så gå i gang se hva som kan passe for deres grupper. Dette er opplegg som kan brukes i forskjellig barnegrupper og ikke bare i søndagsskolen.

Dersom du har spørsmål om dette eller noe annet, kan du ringe Anne-Lene Rondestveit på telefon: 22 99 85 39.