Barnefestival 2017

Barnefestival_insta

Enten det er første gang eller femtende gang du kommer til fantastiske Jeløy på barnefestival, kan vi love deg en innholdsrik og morsom uke med mulighet for nye vennskap, oppleve og lære mer om tro, interessante linjer og generelt godt stemning.

Sted: Jeløy, ved Moss

Når: tirs. 8 – søn 13. august 2017

For: alle som er født mellom 2004-2010

Pris: 2200,-

Søskenmoderasjon: 400,- (barn 2) og 800,- (barn 3)

Søskenmoderasjon gjelder også på tvers Ungdomsfestival/Barnefestival.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om du har barn som skal ha søskenmoderasjon for begge festivalene.

Hva inngår i prisen?

I prisen inngår 5 overnattinger i dobbeltrom med bad. Det er 6 dager med måltider. I løpet av en vanlig dag serveres det (frokost, lunsj, middag og enkel kveldsmat) I tillegg blir det hver dag servert forfriskninger i form av frukt. Deltakerne får t-skjorte + drikkeflaske.

HUSK! Påmelding må skje direkte til ditt lokale korps. Det er korpset som melder på sine barn enten samlet eller i ulike omganger som en gruppepåmelding.

Gå til påmelding:  Åpner 1. april

*****************************************************************

Linjer og workshop barnefestival 2017

 

Formiddagsfag

Brasslinja
Spiller du et messinginstrument og vil lære mer? Da er brass linjen for deg. Det blir muligheter til individuell undervisning, og kanskje får du også prøve deg som solist. Husk at du må ta med deg instrumentet ditt til barnefestivalen. Espen Ødegaard har hovedansvaret for brass gruppa.

Dramalinja
På dramalinja skal vi ha det kjekt på scenen, lære litt om å bruke kropp og ord til å fortelle noe spennende og øve oss på å stå foran andre mennesker som skuespillere. Vi skal sette opp et skuespill sammen, og ha det gøy mens vi gjør det! Leker, stemmeøvelser og teatersport skal hjelpe oss til å bli enda flinkere til å formidle, og vi jobber med flere ting det er kjekt å ta hjem og bruke etterpå. Drama lærer Liv Nesse Amundsen vil undervise og dramagruppen vil garantert få utfordret seg i løpet av uka.

Robinsonekspedisjonen: Jeløy 2017
Bli med på sommerens store eventyr, Robinsonekspedisjonen: Jeløy 2017. Gjennom morsomme og lærerike aktiviteter utendørs skal vi utfordre oss selv, lære nye ting, oppleve naturen på nye måter og bli kjent med nye mennesker. Vi skal på skattejakt i skogen, padle kano, lage mat på bål, leke og konkurrere om å bli årets Robinson: Jeløy 2017. Dersom været er godt blir det mulighet for de som ønsker å overnatte utendørs en natt. Det er Thea og Andreas Welander som er ledere for denne linjen.

Sport
Dette er linja for deg som liker aktivitet ute. Det blir mange forskjellige aktiviteter med og uten ball. Vi har det gøy hele tiden og lærer at det viktigste er ikke å vinne, men å delta. Deltagere på sportslinja må ha med seg treningstøy  joggesko. Det er Kjell Erik Runar med gode medhjelpere som vil være ledere for denne linjen.

Dans 1-4 klasse
Liker du å danse? På danselinjen 1-4. klasse skal vi bevege oss, danse og leke. I slutten av uken skal vi framføre dansen vi har lært. Du trenger ikke å ha danset før for å melde deg på danselinjen. Det er Caroline Holm-Hansen som har ansvar for denne linjen.

Dans 5-7 klasse
Ønsker du en uke fylt med danseglede? På danselinja kommer vi til å prøve oss på forskjellige dansestiler som jazz-ballet, hiphop og moderne. Vi skal også lære en koreografi, som vises i slutten av uka. Alle er velkomne til å bli med, både de som har danset mye før, og de som ønsker å prøve seg på noe nytt. Det er Vilde Bakken som har ansvar for denne linjen.

 

Workshop på ettermiddagen

Vi leker og har det gøy
Hva er mer gøy enn å leke? Klarer du ikke sitte helt stille i to timer da er dette valget skapt for nettopp deg!  Vår lekgeneral Christian Eilertsen lover at her blir det garantert gøy.

Bandlinja
Ønsker du å spille i band lære nye og oppfriske gamle talenter, da har du mulighet her. I dette faget må di si ifra hvilket instrument du spiller. Du må også ha med deg instrumentet ditt, med mindre det er trommer eller piano. Det er Jonathan Waters sammen med resten av gjengen i bandet som vil være instruktører på denne workshopen.

Fotball og frisbeegolf 1-4 klasse
Her er det mye fotball. Fotball er gøy – fotball er livet. Spill så lenge du orker. Etter ca. 1 time bytter vi ut fotballen mot en frisbee. Jeløy har en aldeles egen frisbee-golf bane som vi skal lære oss å bruke.Blir du sliten kan du gå over til lekegruppaFotball og frisbeegolf 5-

Fotball og frisbeegolf 5-7 klasse
Den legendariske Liverpooltreneren skal ha sagt «Fotball er ikke et spørsmål om liv eller død, det er mye viktigere enn som så« Om det er sant eller ikke, kan vi hvertfall love deg at hvis du velger dette ettermiddagsfaget så blir det mye fotball! Her blir det trening og kamp.

Gospel
Gospel workshop er for deg som liker å synge! Det kommer garantert til å svinge friske toner og flotte melodier fra denne gjengen. Det er Hannah Borret som vil undervise på gospelgruppen.

Hobby 1-4 klasse
La kreativiteten blomstre! Er du glad i å forme og lage ting med hendene dine er hobby en aktivitet du burde melde deg på. Vi skal bruke forskjellige materialer å jobbe med. Det er Randi Engebretsen som er leder for hobbyen.

Hobby 5-7 klasse

La kreativiteten blomstre og fingrene arbeide med ulike materialer. Det er Elisabeth Åsenden som er leder for hobbygruppa 5-7 klasse. Her blir det gøy og du lærer noe nytt.

Piano
Enten du spiller fra før eller har lyst til å lære, på Jeløy kan du få undervisning og få spilt masser i løpet av uka.Hvis du spiller fra før ta gjerne med deg egne noter men dette er ikke nødvendig. Det er Ingvild Solheim som vil undervise i piano. Blir du trett av og spille kan du gå ut på lekegruppa!