top of page

fre. 22. nov.

|

Q42

Gi Jesus Videre

Gi Jesus videre er en konferanse for deg som bryr deg om at de som vokser opp i dag får en tro på Jesus som vil vare livet ut.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Gi Jesus Videre
Gi Jesus Videre

Tid og sted

22. nov. 2019, 09:00 – 24. nov. 2019, 15:00

Q42, Elvegata 11a, 4608 Kristiansand, Norge

Om arrangementet

Hjem og kirke er viktige størrelser i det å gi den neste generasjon en tro som varer, noe også Bibelen bekrefter. Blant annet sa Moses til folket, altså hele menigheten, at de skulle holde sin egen tro levende, for så å gi den videre til sine barna – midt i sine hverdager (5.Mos 6:4-7).

Etter Moses kom Josva. Han var ikke fullt så bevisst på dette, og snart glemte folket Gud: “Etter dette vokste det opp et nytt slektsledd som verken kjente Herren eller visste hva han hadde gjort for Israel”. (Dom 2: 7-10)

Gi Jesus videre vil være en praktisk konferanse. Du vil få nyttig undervisning om det å disippelgjøre den neste generasjon, enten du er ansatt eller frivillig i menigheten, slik at bevisstheten om og kompetansen i å gi Jesus til neste generasjon vil holdes opp.

Konferansen vil berøre og utruste, glede og overraske! Gjennom knallbra undervisning, god lovsang og inspirerende innslag, vil vi sette fokus på disippelgjøringen av de unge på mange ulike måter.

Dele dette arrangementet

bottom of page