top of page

fre. 19. juni

|

twitch.tv/frelsesarmeensbarnogunge

Sommergøy!

Velkommen til Sommergøy fredag 19.juni kl 19.00 - 22.00! Det blir ulike konkurranser m/premier, noe giveaways, andakt og spennende gjester. Bli med live på twitch.tv/frelsesarmeensbarnogunge og chat med oss.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Sommergøy!
Sommergøy!

Tid og sted

19. juni 2020, 19:00 – 22:00

twitch.tv/frelsesarmeensbarnogunge

Om arrangementet

Velkommen til Sommergøy fredag 19.juni kl 19.00 - 22.00! Vi syns det er litt kjedelig at vi ikke får treffes i sommer, så derfor inviterer vi til en kveld med mye moro! Det blir ulike konkurranser m/premier, noe giveaways, andakt og spennende gjester. Bli med live på twitch.tv/frelsesarmeensbarnogunge! Hvis du lager en konto på twitch, kan du også chatte med oss og de andre i kommentarfeltet :)

Hva skjer denne kvelden? - Vi får besøk av fabu_fan/Alkamannen2/Miksern som har vært aktiv på våre turneringer og Twitch-kanal! - Vi får besøk av Drea Mare Fosse! - Det blir konkurranser mellom ulike ungdomsgrupper i territoriet, der du som publikum skal tippe hvem som klarer konkurransene - Det blir andakt - Det blir giveaways til flere som er aktive i chatten - Det blir flere konkurranser med fete premier!

Bli med, bli med! Mer informasjon kommer, så trykk delta på facebook: https://www.facebook.com/events/260464758532679/ , så får du oppdateringene. 

Dele dette arrangementet

bottom of page