top of page

FA-Cup

FA-Cup 2021.png

Én supercup!

29. - 31. januar inviterer Drammen, Jeløy FHS og FAbU til en supercup i Moss. Ikke bare blir det innebandycup slik det pleier på denne tiden hvert år, men i forsøket på å lage et så spennende og bra arrangement som mulig har vi bestemt oss for å prøve å slå sammen fotballcupen som pleier å finne sted på høsten og innebandycupen til en stor turnering som vil finne sted i Mossehallen. Innebandycupen og fotballcupen blir holdt separat, men det vil være mulighet for å delta på begge (men vi garanterer ikke at det ikke blir overlapping av kamper).

Vi endrer også litt på fotball-delen og går over til innefotball.

 

Det har vært testet forskjellige turneringsoppsett de siste årene og i dialog med rusomsorgen har vi funnet ut at vi i år skiller lag for å gjøre turneringene mer tilrettelagt for de yngste. Vi håper også at vi kan få med mange på tvers av generasjoner og at dette vil være en anledning for å bygge samhold og felleskap i korpsene deres!

Høres dette ut som noe du kunne ha lyst til å være med på? Begynn å snakke med aktuelle kandidater allerede nå, hold av helgen og stay tuned!

Mer info kommer...

bottom of page