Handlingsplan

MicrosoftTeams-image.png

Denne handlingsplanen er utarbeidet av FAbU-styret og er justert og vedtatt av FAbU-tinget 2020. Målet er at dokumentet skal være et redskap både lokalt og sentralt, og bidra til målrettet, fokusert arbeid med og for barn og unge i Frelsesarmeen.

 

Handlingsplanen består av ni mål, som alle skal bidra til at vi når målene for seksårsperioden 2018-2024. Under hvert mål finner du en begrunnelse, samt en rekke virkemidler som kan hjelpe oss med å nå målet.

 

Det er mange måter å bruke handlingsplanen på. Bruk den som inspirasjon, som en hjelp til å fokusere, eller som en sjekkliste. Bruk den til å drømme eller til å se med et kritisk blikk. Det viktigste er at den blir et verktøy, og ikke en påminnelse om hva vi ikke får til. Sannsynligvis vil du raskt kjenne på at noen av målene er mer nærliggende å jobbe med enn andre. Ta én ting av gangen, og ikke få panikk om du ikke rekker alt. Vi er mange som jobber med de samme målene, og om vi alle gjør en liten del, så kommer vi langt sammen!

 

Tusen takk for alt du er med å gi til FAbU-arbeidet i territoriet vårt, om du er ansatt på FAbU HK, som offiser, som lokal barne- og ungdomsarbeider, som FAbU-løfter eller om du er frivillig. Din innsats teller, og påvirker barn og unge både der du er og der du ikke er.

Innføring i handlingsplanen finner du her.