top of page
IMG_20211113_090605.jpg
Korpsting 2023

Nå nærmer det seg korpsting og jeg håper dere har begynt å tenke på hvem som skal representere gruppa på korpsting. Korpsstyret håper å se alle grupper representert i en god blanding av unge og erfarne speidere og ledere.  

 

Årets korpsting vil bli avholdt på Quality hotel Olavsgaard, Hvamstubben 11, 2013 Skjetten. For de som ankommer med bil, er det gratis parkering like utenfor hotellet.  Det går buss fra Gardermoen og Oslo sentrum.

 

 Vi starter med middag kl 19.00 på fredag. Registrering fra kl 18.30-20.30. kl 20.30 blir det et hemmelig program.  

 

Lørdag starter vi forhandlingene med åpning av tinget kl.09.00. Midt på dagen blir det foredrag av «Svindler med stil» Ruben Gazki. Lørdag kveld blir det feiring av 100års jubileet, med påfølgende 100års feiring etter middag. Hvis noen har innslag til et «leirbål» innendørs, ta kontakt med Charlotte G. Susaas på charlotteg @live.no 

 

Søndag reiser vi inn til Frelsesarmeen Grünerløkka, og Oslo 3. Korps for jubileumsgudstjeneste. Det blir enkel servering etter gudstjenesten for de som er påmeldt tinget. Etter gudstjenesten er det mulig å melde seg på omvisning på speidermuseet eller bli med på bowling ( bowlingen koster 100,- pr pers ) Husk å merk av i påmeldingen hvem som ønsker å delta på dette. Det er flere spørsmål knyttet til hver enkelt som må besvares ved å trykke på knappen rediger etter at man har meldt på den enkelte. Påmelding gjøres av gruppeleder eller den han/hun gir fullmakt på min.speiding.no innen 9.oktober. Arrangementet heter Korpsting FAS, 2023. 

 

Innimellom alt dette blir det selvfølgelig tid til å hilse på nye og gamle speidervenner.  

 

Valgkomiteen tar imot kandidater til nytt styre frem til påmeldingsfristen. Tipsene kan sendes til meg eller direkte til valgkomiteens leder Stian Eliassen, stian.eliassen@live.com

Fullstendig program finnes i andre innkalling som du finner under.
 

Første innkalling kan du laste ned her.
Andre innkalling kan du laste ned her. 

bottom of page