top of page

Digitale kurs for barn/tweens i Frelsesarmeen 
 

 Vi har laget noen kurs for barn og familier i en litt annerledes tid, og vi håper at dette er noe dere kan sette pris på. Det er kurs i dans, friluftsliv, trylling, strikking og baking/matlaging og målet er at dette er noe familier kan gjøre hjemme, med oppfølging av den lokale Frelsesarmeen. Midlene til å utarbeide dette har vi fått av Gjensidigestiftelsen. Siden vil bli oppdatert med flere kurs. Her finner du eget skriv om disse kursene: 

​

​

Dansefilmer:  Passer for barn/ungdom i alderen 9 – 15 år.  

Hva trenger du: Deg selv, noe til å avspille musikk, mobil hvis du vil lage tictok-dans. Husk at hvis en er under 13 år, så kan en ikke ha egen tictok-bruker, men at foreldrene kan hjelpe med å lage det. Vær obs på å informere om nettvettregler, som er spesielt viktig for tictok. Det kan være hensiktsmessig å ha privat bruker slik at det er kun de du selv velger som kan se det du gjør. 

Tryllefilmer: Passer for barn i alderen 5 til 11 år.  

Hva trenger du: Det meste som trengs har folk allerede hjemme: Teip, håndkle, saks, kniv, gaffel, skje, pappkopper, mynt, papptallerkener, flere hvite ark, et glass, tusj/penner 

Evt KIT: Tryllestav, Svart tørkle til å trylle med, fargerikt silkelommetørkle (e.l.), tre litt store pappkrus, kanskje en liten narreleke fra lekebutikk (for eksempel en ring som spruter vann e.l.)

Matlagingskurs: Passer for barn fra 10 år.

Hva trengs? 

​

Matpakke-muffins (12 stk)

Utstyr: Bakebolle, røreskje, skjærebrett, kniv, kjele, muffinsformer (gjerne muffinsbrett), evt. rivejern.

Ingredienser: 50 g smeltet margarin, 2 store egg, 200 g lettrømme, 250 g hvetemel, ½ ts salt, 2 ½ ts bakepulver

100 g skinke i biter, 100 g revet ost, 1 ss pizzakrydder

 

Enchiladas (6 stk)

Utstyr: Stekepanne, stekeovn, stekespade, skjærebrett, kniv, ildfast form, skål

Ingredienser: 1pk Tacolomper, 400 g Kylling (kan være filet eller kjøttdeig), 1 stk Tacosaus, 200g Revet ost,

1 pk enchilada krydderbalnding, 1 beger lettrømme, Guacamole, 2 stk avokado, Hvitløkspepper, Chillikrydder

bottom of page