top of page

Lederpakken

Lederpakken.jpg

Her finner du litt generelt om lederpakken. Du finner en veiledning til ledersamtale, diverse skjema for ledergodkjenninger i FAbU og andre nyttige saker:

 

Ledersamtale

 

Generell ledergodkjenning for alle FAbU ledere

 

Ledergodkjenning FAbU leder (korps)

 

Ledergodkjenning gruppeleder


 

Ledergodkjenning medarbeider


 

Årshjul til hjelp for planlegging i gruppene


 

Verktøykasse, lure ting for oppstart og drift av gruppe

I trygge hender

Trygg og tilstede

 

Handlingsplan
 

Lederpakken – ressurser i hverdagen

 

I trygge hender
Dette heftet skal alle ledere i FAbU ha lest og bruke som rettesnor i sitt daglige arbeid, i korpset og på turer. Den er vår felles referanseramme til hva det betyr å være leder for barn og unge i Frelsesarmeen; hvilke forpliktelser vi har og hvilke forventninger vi kan ha. Heftet bør tas frem ved jevne mellomrom og gjennomgås på FAbU-lederråd, gruppeting, ledermøter på leir etc.

 

FAbU – håndboka
Oppslagsboka som viser hvordan vi organiserer arbeidet vårt i FAbU. Hvordan blir en leder? Hvordan skal økonomien ivaretas? Hva er forskjellen på en instruktør og en leder? Er det regler for hvordan reklame for barne- og ungdomsaktiviteter skal se ut? Hvordan får vi laget T- skjorter? Du finner svar på dette og mere til.

 

Ledersamtalen, ledergodkjenningen og lederavtalen
3 viktige dokumenter for innsettelse og oppfølging av ledere i barne- og ungdomsarbeidet

Frelsesarmeens verdibok
Skal deles ut til alle medlemmer, ansatte og frivillige i Frelsesarmeen. ”Vi er alle Frelsesarmeen for dem vi møter” innleder kommandøren. ”Derfor er det viktig og nyttig at vi har felles forståelse av hva vi står for.”

 

Trygg og tilstede
Inneholder en faktadel og en del bestående av konkrete råd for organisasjonene hvis en er bekymret for at et medlem er utsatt for seksuelle overgrep, eller hvis en har mistanke om at en leder eller ansatt har grenseoverskridende seksuell atferd. Utgitt av Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner, LNU.

 

FAbUs handlingsplan 2019-2020
Handlingsplanen er FAbUs overordnede plan som blir vedtatt på FAbU – tinget annethvert år. Denne gjelder for FAbU både på sentralt og lokalt plan.

bottom of page