top of page
Barnefestival2024-header 1.jpg

Velkommen til FAbUs Barnefestival 2024 

 

Barnefestival er for deg som er født i 2017-2011.  

 

På barnefestival er vi sammen fra mandag 5. august – fredag 9. august på Danvik Folkehøyskole i Drammen, og vi gleder oss til å invitere dere alle hit!  

Man sover på 2-3 mannsrom sammen med andre deltakere fra sin egen by (korps) og spiser sammen i matsalen.   

 

Du må melde deg på til ditt korps – spør din leder hvordan dere gjør det hos dere. 

Her er et skjema du kan fylle ut og levere til din korpsleder. 

Pris: 1460,- pr. deltaker, 800,- pr. søsken. 

Søskenmoderasjonen gjelder også hvis du har søsken på FAbUs Ungdomsfestival. 

 

Vi har selvfølgelig kiosk på leiren som vi pleier, men i år skal du ikke ta med penger til kiosken. Derimot legger vi heller et kioskbeløp til deltakeravgiften så du kan handle kontantfritt.     

 

Hver morgen og kveld har vi samlinger der vi synger, har konkurranser og leker, og vi skal snakke litt sammen om leirens tema. 

 

Tema for årets leir er Å VOKSE!  

Bibelen snakker mye om vekst. Har du sett en blomst vokse? Eller en baby? Eller kanskje en hund eller katt? Det er bare fantastisk å se vekst! Det er også fantastisk å se hvordan Gud gjør det mulig for oss alle å vokse i kjærlighet til hverandre og til Ham, slik at vi kan skinne som klare lys i denne verden. Det skal vi høre mere om på samlingene.  

 
Alle velger to aktiviteter hver, en på formiddagen og en på ettermiddagen. I tillegg er det frivillige aktiviteter litt senere på ettermiddagen som man kan bli med på hvis man vil.   

 

Last ned skjemaet her og levere det til din korpsleder/gruppeleder. 

 

 

Her er hva du kan velge av aktiviteter på formiddagen:  

 

Baking – Liker du å bake? Eller liker du best å spise maten? På denne aktiviteten får du gjøre begge deler sammen med andre, bake OG spise!! Det blir lekre og smakfulle oppskrifter og gode tips til å få baksten til å smake himmelsk! Forkle kan du låne på leiren.    

 

BibelLEGO – Er det beste du vet å bygge LEGO? På denne aktiviteten skal vi bygge bibelhistorier av LEGOklosser og filme dem. Vi skaffer LEGO og du tar med fantasien din, og så kan du være kreativ sammen med andre som liker det samme!  

 

Fotball - Spiller du fotball like bra som Ronaldo? Eller liker fotball bare fordi det er gøy? Da passer denne aktiviteten for deg! Mikah forbereder kule fotballøvelser og skal være sammen med dere - kanskje det til og med blir noen fotballkamper? Det blir fokus på samarbeid og lagspill med de andre. Det viktigste her er at vi har det gøy når vi spiller fotball! Ha med sko og klær det er godt å løpe i.   

 

Hobby 4. - 7. trinn – Liker du å lage ting med hendene dine? På denne aktiviteten får du bruke fantasien og du får være kreativ! Sammen med Sofia skal vi lage kule ting! Det du lager kan du ta med deg hjem etter leiren. Denne aktiviteten er for deg som liker kunst og håndverk på skolen og går på 4. - 7. trinn.  

 

Sang – Denne aktiviteten er for deg som liker å synge alene og sammen med andre! Her får du synge masse, og du kommer til lære noen sanger som skal fremføres på showkvelden! Det er Tabita som leder denne aktiviteten. 

 

Teater - Er du glad i å stå på en scene og spille en rolle? I teatergruppa skal vi leke og ha det gøy med å øve inn replikker, synge og dramatisere. Therese skal lede denne gruppen. Bli med da vel! 

 

Xsport – Denne aktiviteten er for ALLE som har lyst til å gjøre noe gøy! Sammen med Aron får du delta i leker og aktiviteter, og det er fokus på lagspill og samarbeid! Ha med sko og klær det er godt å løpe i.  

 

 

Her er hva du kan velge imellom på ettermiddagen:  

 

Baking - Liker du å bake? Eller liker du best å spise maten? På denne aktiviteten får du gjøre begge deler sammen med andre, bake OG spise!! Det blir lekre og smakfulle oppskrifter og gode tips til å få baksten til å smake himmelsk! Forkle kan du låne på leiren.  

 

Band – Spiller du et instrument? Da er denne aktiviteten for deg! Her lærer du en sang på ditt instrument, og spiller den sammen med andre i et band! Skriv i påmeldingen hvilket instrument du spiller og hvor lenge du har spilt. 

 

Dans – Begynner du å bevege deg når du hører en sang du liker? Da er denne aktiviteten for deg! Dans er en morsom og kul aktivitet! Her lærer hele gruppa en dans som skal vises fram på showkvelden. Ha med deg klær som er gode å bevege seg i. Det er Esther som leder denne aktiviteten. 

 

Friluftsliv – Liker du deg best ute i naturen? Denne aktiviteten er for deg som liker å grille mat over bålet, gå tur, utforske nye stier og ha aktiviteter utendørs. Sammen med Anna blir friluftslivet spennende! Ta med deg gode sko/støvler og regntøy – bare i tilfelle.   

 

Hobby 1. - 4. trinn– Liker du å lage ting med hendene dine? På denne aktiviteten får du bruke fantasien og du får være kreativ! Sammen med Sofia skal vi lage kule ting! Det du lager kan du ta med deg hjem etter leiren. Denne aktiviteten er for deg som liker kunst og håndverk på skolen og går på 1. - 4. trinn.   

 

Teater - Er du glad i å stå på en scene og spille en rolle? I teatergruppa skal vi leke og ha det gøy med å øve inn replikker, synge og dramatisere. Therese skal lede denne gruppen. Bli med da vel! 

 

Xsport – Denne aktiviteten er for deg som liker å være i bevegelse og holde på med forskjellige sportsaktiviteter ute sammen med andre! Her blir det lek og moro! Ta med gode sko og klær det er godt å løpe i.  

  

Alle aktivitetene er både for jenter og gutter.  

  

Leiren begynner mandag med innsjekk og innrykk på rommene kl. 12.00 og lunsj kl. 13.00.  

Vi avslutter leiren fredag med storsamling og lunsj. Henting/avreise kl. 12.30. 

 

I leirkomiteen sitter Anna Karoline Grytten (Bergen), Aron Joensen (Drammen), Mikah Andersen (Oslo), Sofia Zhmakina, Tabita Maria Størksen (Stavanger), Birgitte Kamin (Østre DHK) og Majken Toke Solberg (FAbU HK).   

For deg som er leder og skal melde på deltakere fra ditt korps - TRYKK HER

bottom of page