top of page
Ungdomsfestival2024-header.jpg

Velkommen til ungdomsfestival 2024 - sommerens høydepunkt!
 

Festival er stedet der du kan bli bedre kjent med Jesus, få nye venner og holde på med ting du elsker! Med andre ord - litt av alle de beste tingene i livet!


Temaet for årets festival er "å vokse" - et tema som både inspirerer og utfordrer! Det er Drea Marie Holm Fosse som er årets kapellan og skal lede oss gjennom gudstjenestene.
 

Årets festival finner sted på Danvik folkehøgskole i Drammen, 23. - 27. juni for deg som er født i 2010 eller tidligere.


Pris: 1300 kr 
Søskenrabatt: 800 kr for søsken nr 2 og videre.


PÅMELDING SKAL SKJE VIA DITT LOKALE KORPS!

Nytt av året er at det er gruppepåmelding fra korpset. Du leverer inn DETTE dokumentet ferdig utfylt til din leder og så melder de på alle som ønsker å være med i en gruppepåmelding. 


 

Linjene du kan velge mellom er: 

Formiddag:

Fotball - Dette er linja for deg som liker å spille fotball. Her kommer vi til å øve på nye øvelser, samt spille mye. Husk treningstøy, fotballsko og vannflaske.

 

Drama - Cameron fra USA har en major i drama og kommer på festival og skal ha drama med oss!

 

Bak deg glad - På denne linjen skal vi bake og lage boller, brød og andre godsaker på kjøkkenet. Her er det begrenset plass, så husk å meld deg på tidlig!

 

Dynamo - LITE EDITION - Dette er linjen for deg som vil bli bedre kjent med bibelen, hvordan å være en kristen i hverdagen og hvordan være en god, kristen leder

 

Ut på tur - Denne linjen er for deg som liker å være ute i naturen og setter pris på å være utendørs.

 

Foto & Video

 

Vokal - Dette er linjen for deg som elsker å synge og som gjerne vil lære mer om hvordan du bruker stemmen din.


 

Ettermiddag: 

Kor - Dette er linjen for deg som liker å synge, som vil lære nye sanger og synge sammen med andre.

 

Sport - Dette er linjen som vil inneholde forskjellige treningsøkter, sportsgrener og aktiviteter. Husk vannfalske og egnet treningstøy.

 

Dans - Dette er linjen for deg som liker å danse og som ønsker å danse deg gjennom årets festival.

 

Survival - Dette er linjen for deg som liker å finne løsninger på uventede utfordriger og å lære nye, potensielt livsviktige ting!.

 

Bak deg glad - På denne linjen skal vi bake og lage boller, brød og andre godsaker på kjøkkenet. Her er det begrenset plass, så husk å meld deg på tidlig!.

 

Band - Spiller du et instrument? Da er bandlinja perfekt for deg! Her får du både muligheten til å utvikle deg på ditt eget instrument, men minst like viktig, utvikle deg som instrumentalist i en gruppe. Det blir samspillundervisning og fremføring av materiale vi jobber med iløpet av uken. 

Ta med deg instrumentet ditt og det du trenger for å spille. 

MERK: Det er begrenset med plasser på de forskjellige instrumentene så her er det om å gjøre å være tidlig ute.

 

Brettspill - En linje for deg som ønsker å spille brettspill og være sosial med andre. Det vil være et planlagt opplegg, så dette er ikke en "slappe av med mobilen linje".

 

PÅMELDING SKJER VIA KORPSET! Den lokale lederen melder på deltakerne i en og samme påmelding, altså i en gruppepåmelding her: https://app.checkin.no/event/68773/ungdomsfestival-24

bottom of page