top of page

Konfirmasjonsarbeid

Konfirmasjon i Frelsesarmeen_.png

Konfirmantarbeid på korpsene

FAbU har utarbeidet noen ressurser til deg som er konfirmantleder. Hvis du ønsker tilgang på selve undervisningsmateriellet, må du registrere og logge deg inn her.

Tilhørende til dette opplegget er en konfirmantpakke som man kan bestille til hver konfirmant. Denne inneholder konfirmantbibelen, giveaways som passer til hver samling og som kan forsterke tema underveis i samlingen eller minne konfirmantene om dagens tema når de kommer hjem. I tillegg følger det også med diplom til hver av konfirmantene. Prisen for denne pakken er 350 kr per stk + frakt. Disse kan bestilles ved å ta kontakt med Thea Welander på FAbU HK. 

Hovedmål for konfirmantarbeidet:

Bli kjent med Jesus

Vi vil at ungdommene som konfirmerer seg i Frelsesarmeen skal bli kjent med Jesus Kristus, både hvem han er og hvilken forvandling han kan gjøre i livene deres.

Relevant undervisning

Konfirmantene skal få grunnleggende og relevant undervisning om kristen tro og etikk, rikelig med anledninger til å stille spørsmål og få en slik kjennskap at de kan ta et valg om de selv ønsker å bli kristne.

 

Inkludering i fellesskapet

Vi ønsker at konfirmantene skal inkluderes i fellesskapet i menigheten, også de som velger ikke å tro. Fellesskapet vårt skal være åpent for alle.

Det kan være lurt å begynne konfirmantarbeidet med å legge en god plan for året. Bruk gjerne dette årshjulet og tilpass det til konfirmantarbeidet i ditt korps.

Bruk anledningen du har dette året til å invitere både konfirmanter og foresatte til gudstjeneste under konfirmasjonstiden. Trykk her for tips.

Masse lykke til med konfirmantåret!

bottom of page